Opening Museeuw Bicycle Center, Lokeren

Museeuw Bicycles opent Factory & Experience Center in Lokeren

Het Belgische Museeuw Bikes opende woensdag 19 maart zijn Experience Center in Lokeren en dat ging niet onopgemerkt voorbij. "Ik denk dat we in Lokeren met het nieuwe Museeuw Bicycles Center het neusje van de zalm in huis hebben op wielergebied", aldus Filip Antheunis, burgemeester van Lokeren.

Onder de vierhonderdtal aanwezigen waren heel wat BV's te spotten waaronder Rick de Leeuw, Jean-Marie Pfaff, Chris Van den Durpel, Vital Borkelmans en Roger De Vlaeminck.

Als klap op de vuurpijl kregen de genodigden een leuk optreden voorgeschoteld van de legendarische Motown band 'The Four Tops' dat werd gesmaakt door jong en oud.

Museeuw Bicycles Factory & Experience Center

"Ons nieuwe concept, het Museeuw Bicycles Experience Center, heeft als doel de consument nauwer te betrekken. Tevens hebben we een heel duidelijke visie waarbij we kwaliteit heel hoog in het vaandel dragen. Museeuw staat voor innovatie, techniek, kwaliteit en service", aldus CEO van Museeuw Bicycles Randy Remue.

"We hebben hier een compleet nieuw gebouw ter beschikking. Belangrijk zijn de open ruimtes waardoor alles zichtbaar is voor iedereen die ons een bezoekje wil komen brengen. Verder hebben we een ontspanningsruimte toegevoegd waar ons Belgian Cycling Café deel van uitmaakt. De bedoeling is dat je als wielertoerist langs het bedrijf kan komen en een pintje kan drinken met vrienden. We spelen zelfs met het idee om een eigen wielerclub op te richten."

Hoogtestagekamer

"Uniek is onze Hypoxic Chamber, een hoogtestagekamer waar wielerliefhebbers kunnen trainen op hoogte zonder grote verplaatsingen te maken. Wil je je voorbereiden op de beklimming van bv. de Mont Ventoux kan je dit bij ons prefect komen doen", zegt marketing & communications manager Steve Remue.

Leave a reply

Send this to friend