Granville 2016

Granville 2016, vernieuwde G-Force en Disc Brakes

Granville Bikes heeft zijn nieuwe collectie voor 2016 online gezet. Qua racefietsen zweert de Leuvense fabrikant bij hun bestaande formule: 2 modellen, telkens beschikbaar in vier versies de welke van mekaar verschillen door de gekozen afmontage.

De grootste wijzigingen ten opzichte van 2015 is dat hun topmodel ‘SONIC’ nu in 3 van de 4 versies wordt voorzien van Hydraulische schijfremmen. "We hebben voor de Sonics vooral ingezet op disc brakes en hebben één gewoon model met Ultegra behouden omdat daar de meeste verkoop in zit", klinkt het bij Granville. De Prijzen gaan van 2599eur voor de Sonic 40 tot 5199eur voor de Sonic 10.

Sonic 10 | Granville

De 'Sonic 10' is het absolute topmodel inclusief hydraulische schijfremmen, Shimano Dura-Ace groep & DT Swiss RC 38 Spline wielsetje.

Verder heeft de G-FORCE een nieuw frame met verlaagde seatstays voor meer comfort en geïntegreerde kabelgeleiding. De ‘G-force’ is en blijft het aluminium instapmodel en is beschikbaar aan democratische prijzen die schommelen tussen de 799eur voor de G-Force 40 en 1099eur voor de G-Force 10.

G-Force 30 | Granville

De vernieuwde G-Force 30 zoals hier afgebeeld is afgemonteerd met Shimano Sora groep en Rodi Airline Evo wielen.

Meer info op: www.granvillebikes.com

Bekijk ook onze Granville infopagina

Leave a reply

Send this to friend