velofollies fietsbeurs 2016

Ticketverkoop Velofollies 2016 gestart

Van 15 tot en met 17 januari 2016 slaat velofollies zijn tenten weer op in Kortrijk Expo. Velofollies is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux.

U kan er het totaalaanbod binnen de fietswereld bezichtigen en testen: van BMX en mountainbike tot racefiets en van stadsfiets tot e-bike. Dit aanbod wordt aangevuld met een compleet gamma van accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips.

Bovenop deze nieuwste trends en collecties wordt de beurs bovendien doorspekt met boeiende randactiviteiten zoals praatcafés met (ex-)wielrenners, ploegvoorstellingen en signeersessies. Velofollies biedt u een totale fietservaring, de bijnaam 'de eerste wielerklassieker van het jaar' is dan ook niet uit de lucht gegrepen.

Ook wij zullen uiteraard van de partij zijn om de laatste trends te spotten van alle Belgische merken & fabrikanten en jullie overgieten met tal van fotoreportages en verslagen!

Ja je kan nu al online je ticket registreren. Dat is niet alleen een stuk goedkoper, je speelt ook gratis mee met de leuke 'Veloterie'. Zo maak je kans op coole fietsprijzen.

Wanneer?
Vrijdag 15 januari 2016: van 10u tot 21u
Zaterdag 16 januari 2016: van 10u tot 18u
Zondag 17 januari 2016: van 10u tot 18u

Waar?
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
BELGIË

Prijs
Volwassenen: €10 online voorverkoop - €14 aan de deur
Kinderen van 6 tot 12 jaar: €5 online voorverkoop - €7 aan de deur
Onder de 6 jaar: GRATIS

Reserveer nu reeds je ticket(s) via: www.velofollies.be

Meer info volgt!

Leave a reply

Send this to friend