NODRUGS openofficedays

Neem een kijkje achter de schermen bij NODRUGS Custom Sports Wear

NODRUGS openofficedays
Op 9-10-11 mei kan je een kijkje nemen achter de schermen bij het custom kledingmerk NODRUGS. Ben je benieuwd naar de mensen achter de kleding van onder meer het Granville factory team, Luc Van Lierde, Sven Nys Cycling, Herbalife International, Brussels Airlines en Duvel-Moortgat?

Dan is een bezoekje aan de nieuwe kantoren in Booischot absoluut de moeite waard. Kom meer te weten over de geschiedenis van NODRUGS en de toekomstvisie, gluur mee in de ontwerpstudio, ontdek de nieuwe kantoren, showrooms en magazijn.

Maak kennis met de té gekke crew van designers, productontwikkelaars, customer service, sales en marketing mensen die zich dag na dag inzetten om de best mogelijke én betaalbare producten voor teams te ontwikkelen.

Win bovendien een waardebon van €250 voor jouw team! Spring even binnen en breng je ‘friends, kids & family’ lekker mee want er wordt gezorgd voor het nodige verzet:

Belgisch Kampioen Bike Trial Iciar van den Bergh & het demoteam Get Insane.
(www.getinsane.be) zorgen voor coole demo’s en een uitdagend testparcours.

De meest wijze attractie verhuurder en team builder van het land, V-Formation
(www.v-formation.be) zorgt voor een leuke attractie voor de kleinste bezoekers.

Doe uitzonderlijke koopjes bij onze stock verkoop van collecties en liquidatie van pasmaten.

Ontdek er onze nieuwste projecten, producten en diensten voor cycling, mountainbike, triathlon, running, enduro, bmx en bike trial + accessoires en promotieartikelen voor teams en sports minded bedrijven. Maak kennis met andere teams en heroes.

KORTOM, het wordt een VET weekend!

Wil je onze nieuwe kantoren bezoeken maar lukt het je echt niet tijdens dit weekend, bel ons dan even op om persoonlijk af te spreken: +32 (0)15 22 83 40

OPENINGSUREN VAN DE OPEN OFFICE DAYS

Vrij 9 mei van 16-20h
Zat 10 mei van 11-18h
Zon 11 mei van 11-18h

LOCATIE

Liersesteenweg 75e
2221 Booischot
Belgium

Meer weten over NODRUGS? Neem dan zeker ook een kijkje op de website: nodrugs.be.

Leave a reply

Send this to friend