Lensworld - Zannata

Marc Coucke & Etixx zetten in op het vrouwenwielrennen

Marc Coucke zet steeds meer zijn zinnen op het vrouwenwielrennen. Nadat eerder reeds bekend geraakte dat Etixx volgend jaar als naamsponsor zal optreden van de Topsport Vlaanderen Ladies (Ridley) is nu het Lensworld-Zannata (Zannata) team aan de beurt.

Deze laatste zal voortaan door het leven gaan onder de naam Lensworld-Zannata-Etixx dat blijft koersen onder een Belgische licentie. Het team breidt wel uit met nieuwe namen die elk hun strepen hebben verdiend op het internationale niveau.

De voorbije dagen werd de overeenkomst beklonken met de Zweedse Hanna Nilson, de Russische Oksana Kozonchuk en de Nederlandse Winanda Spoor. Samen met de Belgen Maaike Polspoel, Annelies Dom, Kaat Van der Meulen, Kim De Baat en Kaat Hannes, de Nederlandse Nina Kessler, de Italianen Alice Arzuffi en Maria Giulia Confalonieri en de Braziliaanse Flavia Oliveira wil de ploeg van Heidi Van De Vijver scoren op de internationale scène.

Heidi Van De Vijver, Team Manager Lensworld – Zannata – Etixx Ladies Team, licht toe: ‘Als topsporter vraag je heel wat van je lichaam en gezond eten is dan ook een absolute must om in topvorm te blijven. Toen ik nog ploegleider was bij RedSun Cycling Team ontdekte ik zelf hoe de sportvoeding en –supplementen van Etixx ervoor zorgen dat je lichaam vlugger herstelt na zware prestaties en dat je als sporter zo sneller vooruitgang boekt. Zal ik je trouwens een geheimpje verklappen? Wereldtopper Emma Johansson is ook een grote Etixx‐fan!’

Leave a reply

Send this to friend