8 Leuke cadeautips voor wielerfanaten

Nog even en iedereen kan weer vol spanning zijn kerstcadeautjes aanschouwen en uitpakken.

Hier alvast enkele last minute cadeautips om je fietsgekke vriend, zus, schoonmoeder, … een onvergetelijk eindejaar te bezorgen. Dit is tevens ook ons kerstlijstje, hint hint 😉

1. Eddy Merckx - De Biografie

Merckx Biografie 2015

Budget: €39,95 | Te koop bij oa. uitgeverij Kannibaal

Het wonderlijke verhaal van hoe een introverte kruidenierszoon uit Sint-Pieters-Woluwe de grootste wielrenner aller tijden werd.

De grootste wielrenner aller tijden, Eddy Merckx, is zeventig. Voor deze biografie heeft hij urenlang teruggeblikt op zijn jeugd en op zijn carrière. Hij legt uit hoe zijn opvoeding en het karakter dat hij van zijn ouders heeft meegekregen hem gemaakt hebben tot de altijd naar overwinningen hongerende Kannibaal. Ook komen we te weten hoe zijn bijzondere lichaamsbouw hem toeliet nooit geziene sportprestaties te leveren.

Ideale winterlectuur vol nostalgie en heroïsche herinneringen!

2. Bicycle Pizza Cutter

fixie bycicle pizza cutter

Budget: €19,95 | Te koop bij oa. Fonq

Tijdens de wintermaanden mag je je al eens laten gaan en kan een extra speklaagje immers geen kwaad. Snij voortaan je pizza's in stijl met deze leuke Fixie pizza cutter.

3. 'Shut Up Legs' kledij

shut up legs t-shirt zwart

Budget: €29,90 – €59,90 | Te koop via Shut Up Legs

Shut up Legs is de sportieve kledinglijn van ex-renner Jens Voigt. Zeker de moeite waard om even te checken moest je op zoek zijn naar een leuke en stijlvolle casual t-shirt, girlie of hoodie.

4. Garmin Varia fietslampen

Garmin Varia

Budget: €299 | Te koop via oa. de Garmin Store

Zeg niet zomaar fietslamp tegen de Garmin Varia. Of u nu traint, pendelt of een uitstapje maakt met het hele gezin, de Varia fietsverlichting zorgt voor veilige verlichting die automatisch wordt aangepast aan snelheid en omgevingslicht.

In combinatie met de juiste Edge computer schijnt de koplamp automatisch verder weg of dichterbij naarmate de fietser sneller of langzamer fietst. In combinatie met een Edge 1000 met lichtsensor schijnen de slimme Varia koplampen en achterlichten automatisch feller of zwakker, afhankelijk van het omgevingslicht. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de verlichting handmatig worden geregeld of worden in- en uitgeschakeld. Met de 2 achterlichten kunt u aangeven of u links of rechts wilt afslaan.

5. Cadeaubonnen Lotto-Soudal of Etixx-Quickstep

cadeaubon lotto soudal

Budget: vanaf €10 (Etixx) en €25 (Lotto) tem ... | Te koop via de Lotto-Soudal of Etixx-Quickstep webshop

Ben je er niet goed uit en koop je iets voor iemand die fan is van één van onze Pro-Tour teams is een cadeaubon een leuk idee.

6. Pro Cycling Manager 2015 game

PCM 2015

Budget: €39,99 - €89,99 | Te koop oa. via de officiële PCM website

Word de sportief directeur van een van de 90 Pro teams en doe mee aan het spannende seizoen 2015. Neem deel aan meer dan 200 competities (550 etappes) zoals de prestigieuze Tour de France 2015. Laat voor en tijdens de race niets aan het toeval over om te winnen. Deze verslavende game is beschikbaar voor PC, PS3, PS4 en X-Box One.

7. Bicycle Bookends

Bycicle Bookend

Budget: €62,83 | Te koop oa. via de Uncommon Goods

Hou je fietslectuur mooi tezamen met deze leuke design Bookend in de vorm van een racefiets.

8. Bike Wheel Clock

Bike Clock

Budget: €73,20 + €15 shipping | Te koop oa. via de Not On The Highstreet

Stijlvol en supercool nietwaar? Een uniek decoratiestuk en tegelijkertijd een statement wielerfanaat te zijn. Afmetingen van klok: 43cm x 43 cm x 10cm.

Heb je zelf nog leuke tips? Deel ze hieronder met ons!

Leave a reply

Send this to friend