My-climb applicatie Energy Lab

Klimgeitje worden? Energy Lab lanceert 'MyClimb'-app

My-climb applicatie Energy Lab
De nieuwe Energy Lab 'MyClimb'-applicatie werd gecreëerd voor Android en iOS en is erop gericht om deelnemers optimaal voor te bereiden op verschillende klimevenementen op de fiets namelijk de Passo Dello Stelvio (2.785m), Les Trois Ballons, La Marmotte en Climbing for Life (Tourmalet) (2.115m).

De nieuwe 'MyClimb' app is het resultaat van intense samenwerking tussen Energy Lab en The Reference/Mobile, de mobiele divisie van het Gentse full service digital agency The Reference.

"Via de de nieuwe app willen wij de deelnemers aan de Passo Dello Stelvio (2.785m), Les Trois Ballons, La Marmotte en Climbing for Life (Tourmalet) (2.115m) alle nodige informatie bieden om zich optimaal voor te bereiden", vertelt Kristof De Smet, managing director van Energy Lab.

"Concreet betekent dit dat, er zowel trainingsschema's, trainingsadvies, voedingsadvies, als calculators voor de hartslagzones en klimtijd beschikbaar zullen zijn binnen de app. The Reference adviseerde ons perfect bij de keuze van het platform imgZine waardoor op zeer korte tijd alle relevante trainingsinformatie als voorbereiding op deze fietsevenementen ook via mobile gepromoot en ondersteund kunnen worden."

De Gratis app kan je hier downloaden voor Android of iOS.


Als opwarmer, hier alvast een eerste korte video: Klimtraining op rollen door Paul Van Den Bosch met Sven Nys


Leave a reply

Send this to friend