Isabelle Beckers wordt Lotto Belisol Lady

Isabelle Beckers wordt Lotto Belisol Lady

Isabelle Beckers wordt Lotto Belisol Lady
Met Isabelle Beckers heeft het Lotto-Belisol Ladies Team er een nieuwe renster bij. De 30-jarige Limburgse komt over het Zwitserse Bigla Girls Cycling Team waar ze dit jaar pas haar debuut maakte in het peloton.

In 2011 nam ze voor het eerst deel aan een triathlon waar ze haar sterkte ontdekte op de fiets. In 2012 en 2013 behaalde ze zilver in het Provinciaal Kampioenschap tijdrijden en was ze de beste in de Arcen Chronotrofee Limburg (ook een tijdrit).

"Ik reed mijn eerste wedstrijd in 2012, dat was het Vlaams Kampioenschap. Ik naam ook deel aan het Provinciaal Kampioenschap tijdrijden waar ik tweede werd. Dit seizoen kreeg ik dan de kans om voor een professioneel team te rijden en deel te nemen aan internationale races. Ik heb veel geleerd dankzij de ervaren rensters in de ploeg, zoals Emma Pooley", aldus Beckers.

"Tijdrijden is mijn sterke punt. Dat ligt in het verlengde van de triathlon, want het is individueel. Ik kijk uit naar de wedstrijden van de Lotto Cycling Cup, dat zijn toch heel grote wedstrijden. Daarnaast wil ik ook graag de testtijdritten en het BK rijden. Het WK ploegentijdrit is een droom om aan deel te nemen, net als de Ronde van Vlaanderen. Ik wil alle kansen grijpen en er hard voor werken!"

Leave a reply

Send this to friend