velofollies-2014-kortrijk

Aftellen naar Velofollies 2014

velofollies-2014-kortrijk
Op 17, 18 en 19 januari 2014 is het weer tijd voor een nieuwe editie van Velofollies, de grootste fietsbeurs in België voor wielerliefhebbers, in Kortijk Xpo.

Zo goed als alle Belgische merken en fabrikanten zullen er pronken met hun nieuwe modellen. Uiteraard zullen wij ook aanwezig zijn om verslag uit te brengen en jullie te voorzien van een gezonde dosis 'bike porn', nieuwtjes en interviews.

Voor editie 2014 zijn er weer een tal van randmanifestaties voorzien:

Op vrijdag 17 januari organiseren Grinta! en Hutchinson in hal 5 een wedstrijdje om ter snelste banden wisselen. Er zijn een tal van prijzen te winnen en elke deelnemer ontvangt een setje binnenbanden.

Op zondag 19 januari is er een rollenwedstrijd, georganiseerd door Grinta! en Tackx, waarbij het de bedoeling is de snelste klimtijd neer te zetten op de virtuele Muur van Geraardsbergen.

Ook zullen er gedurende de drie dagen tal van ploegpresentaties, praatcafés, modeshows & signeersessies (met dit jaar al zeker Sven Nys) plaatsvinden. Meer gedetailleerde info volgt in de loop van de maand november.

Vanaf eind november kan je tickets online verkrijgen. De toegangsprijzen zijn € 11 voor volwassenen, € 6 voor kinderen van 6 tot 12 jaar en onder de 6 jaar mag je gratis binnen. Bovendien geniet je van € 1 korting bij het ingeven van promotiecode velo2014web.

Voor meer info: velofollies.be

Leave a reply

Send this to friend