Zannata

Zannata racefietsen


Zannata is het huismerk van VDB Parts NV, een bedrijf met een ruim assortiment fietsonderdelen & fietsaccessoires en gespecialiseerd in de distributie van high-end race-materiaal.

Het merk Zannata heeft als doelstelling om aan elke fietser de juiste sportieve fiets aan te bieden.

"Alle Zannata fietsen worden ontworpen en geassembleerd in België. Het designteam bestaat uit gepassioneerde fietsers met vele km ’s fietservaring. Deze fietspassie wordt vertaald naar kwalitatieve producten opgebouwd rond de nieuwste technologische ontwikkelingen op vlak van framebouw. Daarbij wordt bij de ontwikkeling van een nieuw frame steeds gezocht naar een optimale mix van comfort, stijfheid, acceleratievermogen en snelheid."

Bij Zannata bouwt men fietsen op met de producten van onze Europese partners zoals Michelin en Schwalbe, Selle Royal en Fizi:k, Deda Elementi en Miche Componenti. Daarnaast bieden ze u ook als optie de handgemaakte wielen van het Franse Corima en het Duitse Lightweight aan.


Slogan The Ultimate Race Bike
Hoofdzetel Industriepark Noord 24a, 9100 Sint-Niklaas, Belgium
Website www.zannata.be
Contact info@zannata.be


Bekijk alle Zannata modellen


ZANNATA - Gallery

zannata-TT zannata-z82 zannatz82-2 Mieke_Europese-kampioene-TT-in-proloog-Medium z88 ZannataZ82Z112Velofollies2016 Zannatafeatured2 ZannataZ112Z82Velofollies2016 ZannataVelofollies2016

ZANNATA - Reviews

8 Users (1 stem)
Prijs / Kwaliteit8
Service8
Looks8
#Reviews 1 Deel je ervaring met anderen
Super
Tevreden met mijn Z33! Zeer degelijke fiets voor een eerlijke prijs.
15/08/2015, 8:17 pm
Prijs / Kwaliteit8
Service8
Looks8
43
13
Deel je ervaring met anderen

Send this to friend