FSM Pro Cycling

FSM Pro Cycling logo


FSM is een Belgisch merk van carbon race-, piste- en cyclocrossfietsen dat in zijn producten steeds een Italiaanse toets weet te verwerken.

FSM, opgericht in 2008, verdeelde aanvankelijk enkel zonnebrillen van het Italiaanse Salice. Later werden ze invoerder voor OUTWET sportondergoed, onder meer bekend in het wielrennen daar het gebruikt wordt door het Italiaanse Liquigas.

"De drang om een eigen fietsenmerk te beginnen werd in 2009 al te groot, dus besloten we toen reeds met de eerste voorbereidingen te beginnen. Op Velofollies in 2010 konden we trots onze eerste twee modellen voorstellen", aldus manager Francois De Smedt.

"Bovendien kan de klant rechtstreeks bij ons terecht. We zijn dan ook niet terug te vinden in de fietsenwinkel om de hoek. Wenst hij enkel een frame aan te schaffen? Of liever een volledige afmontage? Dat is allemaal mogelijk bij ons."

FSM richt zich vooral op het baanwielrennen en levert pistefietsen (model 'Pista') voor onder andere Moreno De Pauw, Nicky Cocquyt, Lindsay De Vylder en Matthias Van Beethoven.


Slogan Reparto Corse
Oprichtingsjaar 2008
Hoofdzetel Oeyvaersbosch 19 , 2630 Aartselaar
Website fsm-procyclingline.com
Contact fsm.procyclingline@telenet.be | T +32 477 59 45 25


Bekijk alle FSM modellen


FSM - Gallery

FSM-HQ fsm-pista FSM-chrono fsm-evoluzione FSM-Aartselaar Mat-Gele-FSM-Pista-voor-de-durvers FSM-Francois-De-Smedt-3 Pista-1 FSM-Pista-Cocquyt-en-De-Pauw

FSM - Reviews

0 Users (0 stemmen)
Prijs / Kwaliteit0
Service0
Looks0
#Reviews 0 Deel je ervaring met anderen

Be the first to leave a rating.

Deel je ervaring met anderen

Send this to friend