Omega Pharma-Quickstep, The Art of Movement CNN

Video: Omega Pharma-Quickstep - 'The Art Of Movement'

Omega Pharma - Quickstep werd door CNN gevolgd voor een uitzending als onderdeel van het internationale programma ‘The Art of Movement’, gepresenteerd door Nick Glass.

De aflevering over wielrennen gaat over de relatie tussen fiets en mens. Een deel van het programma over OPQS is gebouwd rond Mark Cavendish en Tom Boonen, belangrijke pijlers in de professionele wielerwereld. Onderwerpen die in het programma aan bod komen zijn onder andere de kunst van het rijden in het peloton en de visie van de renners op wielrennen als sport.

“Een belangrijk doel van OPQS is om de internationale impact te vergroten. Dit is een belangrijke stap in die richting. De show wordt over de hele wereld getoond dankzij het bereik van CNN International. Ik denk dat het veel over onze ploeg zegt dat wij zijn gekozen om de wielersport op wereldwijde schaal te representeren”, vertelt OPQS CEO Patrick Lefevere.

“We hopen de niet-wieler community een beter idee te geven over de pracht van onze sport door de show ‘The Art of Movement’. Een mooie weg om wielrennen te laten groeien kan alleen door informatieve en internationale exposure.”

Leave a reply

Send this to friend